Курс „Апаратен маникюр“

Момичета, честно казано, това е моето любимо обучение, защото знам каква трансформация следва след него! Знанията, които ще придобиете, ще променят коренно вашата работа и ще ви издигнат до ново ниво!

Това е обучението, в което се наваксват всички пропуски от базовия курс, както за обработка на нокътната плочка, така и за изравняването на базата, а обработката на кожната гънка става истинско удоволствие! Създадох това обучение, за да предам моя опит и да трансформирам вашата работа в работа на истински професионалист в областта!


Всичко това искам да предам на вас!



Искаш ли да станеш популярна и търсена в своя град?

Искаш ли да имаш пълен график за месец напред?

 Искаш ли да се развиваш и да оставяш доволни клиенти след себе си?

Искаш ли да повишиш доходът си двойно?


За кого е този курс?

  •  ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ БЕЗ БОЛКА И НАРАНЯВАНИЯ
  •  ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМ С ОТВАРЯНЕ И ОТСЛОЯВАНЕ НА МАТЕРИАЛА
  • ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ПО-БЪРЗО И ПРЕЦИЗНО
  •  ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОВИШАТ СВОЯ ДОХОД
  •  ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАУЧАТ ТАЙНИТЕ НА ЛАКИРАНЕТО ПОД КОЖА
  • ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ НАУЧАТ ДА ИЗРАВНЯВАТ БЕЗ ПРОБЛЕМ
  •  ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА РАБОТЯТ С ЗАЛЕПНАЛА И ВЛАЖНА КОЖА

Програма

Модул 1

1. Лични качества на маникюриста. Как трябва да изглеждаме на работното си място, за да влияе чрез своята визия, как да консултираме и говорим с клиента, как да развием нашата комуникация и да печелим допълнително от нея

2. Самочувствие и самоувереност. Как да се чувствате уверени и как да ви възприемат насериозно, за да получите доверието и уважението на клиента?

3.Личен бранд – как се изграждаличен бранд, как правилно да формулираш целите си? Кой си ти?

4. Страхове. Как да преработим вътрешните си страхове и съпротивление да комуникираш, да кажеш кой си? Страх от повишаване на цената и продаване на продукти!

5. Зависимост от мнението на другите. Как да развиеш неутралност и да се научиш да не реагираш на критика? Как да накараш хората да те харесват и да се връщат?

6. Методи за работа с различни типове клиенти. Трудни клиенти и как да се справим с тях ако имат възражения или притенции?

Модул 2

1. Структура на нокътя. Какво е кутикула, нокътна плочка, епонихиум, хипонихиум, нокътно легло, нокътна плочка, синус и защо трябва да знаем къде се намират и как да ги обработваме? Болести по ноктите. Как да ги разпознаваме, дали да ги обработваме и защо? Как да предпазим себе си и клиентите си и името си?

2. Дезинфекция и стерилизация. Как да почистим правилно инструментите и работното си място? Как да изберем правилен препарат за дезинфекция? Изисквания на РЗИ и как да избегнем глоба? Как да осигурим спокойствие на нас и нашите клиенти при посещението си?

3. Необходими инструменти и консумативи при работа. Как да избегнем купуването на излишни инструменти? Как да познаваме качествените инструменти и защо трябва да работим с такива? Как да ги поддържаме здрави за по-дълго време?

4. Трикове – кое с какво може да заместим при липса?

5. Приложение на електрическата пила в салона.  Как да изберем ел. пила? Какви видове накрайници има и кои са подходящи за нас? Как да поддръжаме ел. пила за да я запазим здрава за по- дълго?

Модул 3

 1. Безопасно сваляне на стар материал. Как да изберем фреза? Как да определим с какви обороти(скорост) да работим? Схеми за сваляме на стар материал. Защо на клиента може да му пари?

2. Оформяне на нокътната плочка. Как правилно да държим пилата? Как да предпазим ноктите от препиляване? Как да имате правилен захват на пилата? Различни видове форми на ноктите и за кой са подходящи и за кой не? Каква пила да изберем?

3. Обработка на кожна гънка. Как да работим с различните типове кожа? Как да процедираме ако нараним клиента? Как да повдигнем кожата без болка и наранявания? Как да загладим за да постигнем ефекта от снимките в инстаграм? Полиране и защо трябва да  го правим?

4. Подготвяне на нокътна плочка. Какви продукти трябва да нанесем преди базата? Защо праймера е толкова важен? Как да нямаме отваряния и отслоявания дори след 3тата седмица?

5. Изравняване с база. Как да изберем подходяща база за клиента? Схема на нанасяне и как да разберем колко количество ни е нужно? Как да направим ноктите еднакви? Как да изравняваме когато ноктите растат нагоре? Камуфлажни бази, защо и как да работим с тях? Какво е апекс и как да направим ноктите да издържат до следващата поддръжка? Как да разпознаем качествения гел лак? Какво количество гел лак да нанесем? Как да държим четката? Схема на нанасяне и как да лакираме под кожата за минимално време? Как да почистим кожата ако изцапаме?

6. Лакиране. Как да разпознаем качествения гел лак? Какво количество гел лак да нанесем? Как да държим четката? Схема на нанасяне и как да лакираме под кожата за минимално време? Как да почистим кожата ако изцапаме?

7. Топ лак. Как да изберем топ лак? Защо той е толкова важен? Нанасяне на топ лак и трябва ли да лакираме свободния край или не? Матов топ и трикове за неговото почистване при нужда.

8. Лепене на пукнат нокът. Кога можем да залепим нокътя и кога е по-добре да го премахнем нацяло? Какъв материал да използваме?Защо ноктите се пукат и как да го предотвратим?


КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО:

Можеш да започнеш да прилагаш техниката още на следващия ден.

Не се изисква сериозна инвестиция, а повишението на дохода е сигурен още след първия месец.

Ще подобриш изцяло работата си, като това ще ти донесе удоволствие и радост. Ще виждаш усмихнати и доволни клиенти, които ще ти благодарят.

Ще се заредиш с много положителна енергия и мотивация, която всички около теб ще усетят. Когато обичаш това, което правиш, няма как да остане незабелязано!


ВАЖНО!

Задължително условие, за да се запишете на обучението е да сте практикували професията минимум 6 месеца активно!


Резултати на курсистки


Това обучение разширява вашите стандарти и ви води към нов живот, в който обичате работата си и сте доволни от себе си!


Курс „Апаратен маникюр

570 лв.
Запиши се тук
  • Сертификати за преминато обучение
  • 3 бр. фрези необходими за техниката
  • Всички необходими консумативи и материали са осигурени
  • Авторски учебник на Екатерина Термиш
  • Авторско учебно помагало за маникюристи на Илияна Терпенова